LP – De Vrijheid

Team Van 't Riet De-Makelaar Hoorn staat klaar om je te helpen met een appartement in De Vrijheid

Verhuizen naar De Vrijheid in Hoorn?

Zou je graag willen wonen vlakbij het oude centrum van Hoorn in een aantrekkelijk geprijsde woning? Misschien is De Vrijheid dan wat voor jou!

In de buurt van het oude centrum van Hoorn wordt een nieuwe, duurzame wijk gebouwd met 133 nieuwe woningen.  De appartementen worden gebouwd rondom een heerlijke groene tuin, waar bewoners kunnen genieten van het zonnetje en elkaars gezelschap.

Verhuizen? Wat is je huidige woning waard?

Dit nieuwbouwproject komt op een prachtige plek in Hoorn, centraal gelegen tussen allerlei voorzieningen. Logisch dus dat je denkt aan verhuizen. Maar als je een nieuw appartement wil gaan kopen is het wel belangrijk om te weten wat je huidige woning waard is. Maak daarom vandaag nog een afspraak met één van onze deskundige makelaars om de waarde van je woning te laten bepalen!

Inschrijven en aankopen

Om een appartement te kunnen kopen in De Vrijheid is het nodig dat je je voor het project inschrijft. De verkoop en inschrijving start september 2024. Als je een woning krijgt toegewezen kan je starten met aankopen en kan het echte regelwerk beginnen. Overweeg daarom ook zeker om een aankoopmakelaar van Van ’t Riet De-Makelaar in te schakelen. Als je een woning krijgt toegewezen helpen we je graag verder. Woning niet gekregen? Dan kijken we graag met je verder om je te helpen alsnog jouw droomwoning te vinden!


Klantbeoordeling - 9,4

Daarom Van ’t Riet De-Makelaar:

  • Je woning snel en deskundig verkopen
  • Je nieuwe droomwoning aankopen
  • Je woning taxeren
  • Gratis waardebepaling van je woning
  • Gratis oriënterende hypotheekscan bij aankoopbegeleiding
  • Vrijblijvend gratis jouw woonwens registreren
  • Hypotheekadvies i.s.m. De Hypotheker

Met onze expertise en een persoonlijke aanpak begeleiden wij je naar een succesvol resultaat van jouw opdracht!

Pand van De Hypotheker Hoorn

Hypotheekadvies voor een nieuwbouwwoning

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komen veel andere zaken kijken dan wanneer je een bestaande woning koopt. Zo moet je bijvoorbeeld bij een nieuwbouwwoning ook rekening houden met bouwrente en meerwerk en wordt er gewerkt met een bouwdepot. Het is dus belangrijk dat je vooraf goed weet hoeveel je precies kan lenen voor je nieuwbouwwoning en waar je rekening mee moet houden. Gelukkig hebben de deskundige hypotheekadviseurs van De Hypotheker hier veel ervaring mee en helpen ze je graag! Ook met je woonverzekeringen kan je bij De Hypotheker terecht, vraag er gerust naar bij je adviseur.

Onze expertise

Woning kopen met aankoopbegeleiding - Huissleutel in ene hand, huisje in andere

Huis kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe woning in de regio’s Heerhugowaard, Alkmaar of Hoorn? Dankzij onze lokale kennis en de jarenlange ervaring van onze makelaars kunnen we je goed begeleiden bij het kopen van je volgende woning.

Woning verkopen - woningbord verkocht

Huis verkopen

Het verkopen van een huis is een grote stap waar we je graag bij helpen. Door de juiste begeleiding, de juiste verkoopstrategie en de juiste vaststelling van de vraagprijs behaal je samen met Van ’t Riet De-Makelaar altijd het beste resultaat.

je woning deskundig laten taxeren

Taxaties

Bij de verkoop van een woning wil je weten wat de marktwaarde van de woning is, zodat je een vraagprijs kunt vaststellen. Maar ook als je je hypotheek wil oversluiten of die wil uitbreiden om te verbouwen heb je een taxatie nodig.