Verkoop via Cribb

Cirkl huizen

Cribb; go-to platform voor woningzoekers

NIEUW: koop en verkoop je woning via Cribb!

De meeste woningzoekers hebben hetzelfde plan: eerst een huis kopen, dan pas je oude huis in de verkoop. Maar als iedereen dat doet, zit iedereen op elkaar te wachten en loopt de woningmarkt vast. Cribb lost dat probleem op! Via Cribb geven we je namelijk exclusief toegang tot de woningen van je mede-woningzoekers (dat dus nog niet online staat). Er is één belangrijke spelregel om al dat unieke aanbod voor de markt uit te kunnen bekijken: ook jij moet je eigen huis op Cribb presenteren.

Logo partner Cribb
Cirkl - man kijkt door verrekijker

Wat is Cribb?

Cribb is een onafhankelijk platform dat zich speciaal richt op actieve woningzoekers met een eigen woning. Als woningzoeker presenteer je namelijk je oude huis al tijdens de zoektocht naar je nieuwe huis. Je bent dus koper en verkoper tegelijkertijd. Hierdoor kunnen andere woningzoekers al zien dat jouw huis op de markt gaat komen en daarop reageren.

Andersom geld dat jij hierdoor toegang krijgt tot huizen die via andere platformen, zoals Funda, nog niet beschikbaar zijn. Zo krijgt iedereen op Cribb inzage in al het woningaanbod vóór de markt uit en ben je er dus als eerste bij!

Verkoop jij jouw woning eerder dan dat je zelf een nieuwe woning gevonden hebt? Geen probleem! Je verkoopt dan je eigen woning onder voorbehoud van koop van een andere woning. Geen zorgen dus.

Vind jouw match!

Zoeken naar een nieuwe woning wordt met Cribb wel heel erg makkelijk. Door eenvoudig jouw zoekprofiel in te vullen krijg je alleen dat aanbod te zien dat past bij jouw wensen. Zo hoef je niet eindeloos te zoeken tussen de woningen die toch niet aan jouw wensen voldoen.

Wat kost Cribb?

Toegang tot Cribb is gratis! Pas als je een passende woning hebt gevonden en gekocht, betaal je een succes-fee.

Toegang tot Cribb verloopt alleen via je makelaar.

Cirkl - man speelt gitaar op bank

Zoeken, kopen en verkopen in een veilige omgeving

Het gehele proces van zoeken, afspraken maken en biedingen doen kan allemaal binnen het Cribb platform. Cribb biedt een veilig en afgesloten berichten- en biedingssysteem. Ook kun je makkelijk afspraken maken voor een fysieke bezichtiging. Als makelaar kijken wij natuurlijk mee en bieden professionele begeleiding in het volledige proces.

Meer weten? We vertellen je er graag meer over!