LP – Museumkwartier Opmeer

De makelaars van Van 't Riet Makelaars staan voor je klaar in Opmeer

Verhuizen naar Museumkwartier Opmeer– voormalig Scheringa Museum
Wat is mijn huidige woning waard?

Heb je interesse in het kopen van een nieuwbouwwoning in Museumkwartier Opmeer en overweeg je daar een appartement te kopen? Dan is het handig om te weten wat je huidige woning nu waard is!

Op een hele bijzondere plek, het voormalige prestigieuze Scheringa Museum voor Realisme, wordt gewerkt aan een schitterend nieuwbouwproject; het Museumkwartier. Het voormalige museum wordt omgetoverd tot een complex met schitterende appartementen, waarvan de eerste 22 aan de voorzijde van het Museumkwartier zullen worden gerealiseerd onder de naam ‘Het Salvadorhuis’.

Dit nieuwbouwproject is een unieke kans in Opmeer. Logisch dus dat je denkt aan verhuizen. Maar als je een nieuwe woning wil gaan kopen is het wel belangrijk om te weten wat je huidige woning waard is. Maak daarom vandaag nog een afspraak met één van onze deskundige makelaars om de waarde van je woning te laten bepalen!

De Hypotheker Hoorn

Hypotheekadvies voor een nieuwbouwwoning

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komen veel andere zaken kijken dan wanneer je een bestaande woning koopt. Zo moet je bijvoorbeeld bij een nieuwbouwwoning ook rekening houden met bouwrente en meerwerk en wordt er gewerkt met een bouwdepot. Het is dus belangrijk dat je vooraf goed weet hoeveel je precies kan lenen voor je nieuwbouwwoning en waar je rekening mee moet houden. Gelukkig hebben de deskundige hypotheekadviseurs van De Hypotheker hier veel ervaring mee en helpen ze je graag! Ook met je <a href=”https://vanhetrietmakelaars.nl/huis-kopen/woonverzekeringen/” title=”woonverzekeringen”>woonverzekeringen</a> kan je bij De Hypotheker terecht, vraag er gerust naar bij je adviseur.

Meer over verkoopbegeleiding