Nieuwbouw

De makelaars en medewerkers van Van 't Riet Makelaars staan voor je klaar

Nieuwbouw in de regio

Nieuwbouw in Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn en omgeving!

De woningmarkt in Noord-Holland is volop in beweging en het aanbod in nieuwbouw is divers. Mogelijk staat jouw nieuwe droomwoning nu al in de planning! Heb je een mooie nieuwbouw woning op het oog en wil je hulp van een aankoopmakelaar? Of zoek je juist een makelaar die je kan helpen bij de verkoop van je huidige woning? Neem zeker even contact op met Van ’t Riet De-Makelaar; wij geven je eerlijk advies en helpen je graag verder!

Benieuwd naar het huidige nieuwbouw aanbod? Bekijk hieronder snel het overzicht!

Nieuwbouw aanbod

Nieuwbouwproject Vaanpark Heerhugowaard - impressie

Vaanpark – Heerhugowaard

Kiezen voor Vaanpark is kiezen voor groen. Vlak bij het centrum van Heerhugowaard, de wijk Broekhorn en het mooie Broek op Langedijk, worden 343 nieuwe, duurzame appartementen gebouwd. De nieuwbouw appartementen worden omringt door binnentuinen en een parkachtige omgeving die je helpen te ontspannen. Door de moderne architectuur en de goed geïsoleerde, gasloze woning ben je direct van alle gemakken voorzien.

Gemeente: Dijk en Waard
Type woningen: appartementen
Prijscategorie: € 240.000 t/m € 367.500

Website project: nieuwbouw-vaanpark.nl

Nieuwe Oogst – De Draai – Heerhugowaard

In de al bekende wijk De Draai wordt een nieuw subwijkje met compleet eigen karakter toegevoegd! Waar tot voor kort nog aardappelvelden en zonnebloemenvelden waren, worden binnenkort 148 stijlvolle woningen ontwikkeld. Dit nieuwe project met de naam “Nieuwe Oogst” bestaat uit 90 woningen (van tussenwoningen tot villa’s) en 12 appartementen. Heerlijk wonen aan het water en met uitzicht op groen. De wijk is zeer kindvriendelijk en overzichtelijk ingericht, perfect voor jonge gezinnen. Voel je thuis in Nieuwe Oogst, op korte afstand van alle gemakken!

Gemeente: Dijk en Waard
Type woningen: 90 woningen, 12 appartementen
Prijscategorie: € 210.000 t/m € 695.000

Website project: nieuweoogst-heerhugowaard.nl

Nieuwbouwproject Nieuwe Oogst, in De Draai - Heerhugowaard
Nieuwbouw appartementen Stationskwartier Heerhugowaard

Stationskwartier – Heerhugowaard

Het stationsgebied in Heerhugowaard, ook wel het Stationskwartier genoemd, is volop in ontwikkeling. Op een kwartiertje lopen of slechts 5 minuten fietsen vind je het bruisende centrum met uitstekende restaurants, gezellige cafés, diverse sportclubs en leuke winkels. Hier worden meerdere nieuwe projecten gerealiseerd. Zo is niet lang geleden project De Groene Trede opgeleverd en zijn de nieuwbouw projecten 3Kwartier en Stationsmeester op dit moment in volle gang.

Gemeente: Dijk en Waard
Type woningen: appartementen
Prijscategorie: € 289.000 t/m € 494.000

Website project:
– stationsmeester.nl
– 3kwartier.nl

Woodstone – Heerhugowaard

In het centrum van Heerhugowaard, in een duurzaam ontworpen nieuwbouwproject in parkachtig design, komen 5 appartementencomplexen te staan; Woodstone. In deze nieuwbouwbuurt is maar liefst plek voor zo’n 204 woningen, waaronder studio’s, twee-, drie- en vierkamerappartementen. Het casco van elk gebouw van Woodstone wordt opgetrokken uit Cross Laminated Timber (CLT). Een oersterk, massief hout dat overal ter wereld al wordt toegepast voor de bouw van woningen en appartementen. En bouwen in hout is niet alleen goed voor het milieu en de omgeving; wonen in hout is ook gezond voor de mens.

Gemeente: Dijk en Waard
Type woningen: appartementen
Prijscategorie: € 239.840 t/m € 779.840

Website project: woneninwoodstone.nl

Nieuwbouw project - appartementen in Woodstone - Heerhugowaard
Nieuwbouw appartementen De Frans - Heerhugowaard

De Frans – Heerhugowaard

Een bruisend woon- en werkgebied in Heerhugowaard – De Frans transformeert tot een levendige plek met tal van functies. Op drie ontwikkellocaties aan de Hectorlaan en Deimoslaan zal een leuke mix ontstaan van woningen en bedrijvigheid.

Gemeente: Dijk en Waard
Type woningen: appartementen (koop en huur) en bedrijfsruimte
Prijscategorie: € 835 – € 1350 (huur)

Website project: defrans.nl

Tuijndersweide – Obdam

Royale woningen voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en (top)koeling op alle verdiepingen. Ruime tuinen waarvan een deel is gelegen aan het water. Dat is de Tuijndersweide in Obdam! Het plangebied Tuindersweijde-Zuid omvat ca. 480 woningen. Het plangebied ligt op de rand van een bestaand, waterrijk woongebied en het open Westfriese landschap en omvat globaal het gebied ten oosten van de wijken Polderweijde en Meerweijde, tussen de Duinweid en de waterberging.

Gemeente: Koggenland
Type woningen: Vrijstaand en twee-onder-een-kap
Prijscategorie: € 509.400 t/m € 713.600

Website project: tuindersweijdeobdam.nl

Nieuwbouw woning Tuijndersweide Obdam
Nieuwbouw woningen Rozenbuurt Zwaag

Rozenbuurt – Zwaag

Op een schitterende plek in Zwaag, op het voormalig terrein van de kassen van een rozenkweker, wordt gewerkt aan een schitterend nieuwbouwproject; de Rozenbuurt. In deze nieuwbouwbuurt is maar liefst plek voor zo’n 420 woningen, waaronder vrijstaande woningen, rijtjeshuizen, twee-onder-een-kapwoningen, appartementen en losse kavels.

Gemeente: Hoorn
Type woningen: vrijstaand, rijtjes, twee-onder-een-kap, appartementen, kavels
Prijscategorie: € 340.000 – € 547.500

Website project: wonen-zwaag.nl

Buitenvaart – Alkmaar

Rust, ruimte, reuring. In Buitenvaart komt alles samen. Hier geniet je van fraaie buitenruimtes – grotendeels met zicht op het water – en zowel Bergen als Alkmaar om de hoek. Pak de e-bike en volg de schitterende fietsroutes naar diverse groene en culturele parels in de omgeving. Geniet van de bruisende omgeving of sla een balletje op de golfbaan Sluispolder. Hoe je het ook wendt of keert, in Buitenvaart leef je buitengewoon goed.

Gemeente: Alkmaar
Type woningen: appartementen
Prijscategorie: € 241.000 t/m € 927.000

Website project: nieuwbouw-buitenvaart.nl

nieuwbouw appartementen Buitenvaart - Alkmaar
nieuwbouw appartementen Ringers - Alkmaar

Ringers – Alkmaar

De chocoladefabriek van Ringers was jarenlang hét boegbeeld van Alkmaar. Met name dankzij de prominente ligging aan het Noordhollandsch Kanaal en de bijzondere architectonische kenmerken. De fabriek is in oude glorie hersteld en heeft naast woningen ook horeca en diverse food-gerelateerde winkels in de plint. Het levendige Ringersplein vormt de verbindende schakel met de vier nieuwe woontorens, samen goed voor 273 duurzame, onderhoudsarme huur- en koopappartementen. Auto’s staan netjes uit het zicht in de parkeergarage, met groen beklede wanden en een geïntegreerd waterirrigatiesysteem.

Gemeente: Alkmaar
Type woningen: appartementen
Prijscategorie: € 258.000 – € 1.098.000

Website project: nieuwbouw-ringers.nl

De Stolptuin – Blokker

‘De Stolptuin’ komt aan de noordoostelijke rand van Hoorn, omringd door de oude dorpslinten Blokker en Zwaag en op de hoek van de Westerblokker en de Strip. Het wordt een gevarieerd woongebied van 80 duurzame koop- en 14 huurwoningen in een prachtige architectuurstijl met dorps karakter. Aan het water vind je charmante twee-onder-één-kapwoningen en enkele royale vrijstaande woningen.

Gemeente: Drechterland
Type woningen: Twee-onder-één-kap, Hoekwoning, Vrijstaand, Rijwoning
Prijscategorie: € 275.300 – € 730.400

Website project: destolptuin.nl

Nieuwbouwwoningen De Stolptuin - Blokker
logo De Hypotheker

Advies bij De Hypotheker

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning heb je waarschijnlijk ook een nieuwe hypotheek nodig. Daarom werkt Van ’t Riet De-Makelaar nauw samen met de uitstekend opgeleide hypotheekadviseurs van De Hypotheker Hoorn, Heerhugowaard en Alkmaar. Zij weten wat er speelt in de markt en, vooral, wat dit voor ­joú gaat betekenen.

Daarom Van ’t Riet De-Makelaar

  • Jarenlange expertise;
  • Volledig onafhankelijk advies;
  • Korte lijnen met een vast contactpersoon;
  • Scherpe, vaste tarieven;
  • Ervaring in Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar en omstreken;
  • Betrokken, deskundig, no-nonsense!

Vindt de beste makelaar voor jouw situatie

Ben je op zoek naar de beste makelaar voor jouw persoonlijke situatie? Neem dan zeker even contact op met Van ’t Riet De-Makelaar. Of je nu een huis wil kopen, verkopen of laten taxeren, onze aankoopmakelaars, verkoopmakelaars en taxateurs gaan deskundig te werk, zijn ervaren, gecertificeerd en hebben uitgebreide kennis van de lokale markt. Wat je situatie ook is, Van ’t Riet De-Makelaar helpt je verder!