LP – Rozenbuurt

De makelaars van Van 't Riet Makelaars staan voor je klaar in de Rozenbuurt te Zwaag

Verhuizen naar de Rozenbuurt
Wat is mijn huidige woning waard?

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een nieuwbouwwoning in de Rozenbuurt te Zwaag en overweeg je daar een woning te kopen? Dan is het handig om te weten wat je huidige woning waard is!

Op een schitterende plek in Zwaag, op het voormalig terrein van de kassen van een rozenkweker, wordt gewerkt aan een schitterend nieuwbouwproject; de Rozenbuurt. In deze nieuwbouwbuurt is maar liefst plek voor zo’n 420 woningen, waaronder vrijstaande woningen, rijtjeshuizen, twee-onder-een-kapwoningen, appartementen en losse kavels.

In dit nieuwbouwproject is er voor ieder wat wils. Logisch dus dat je denkt aan verhuizen. Maar als je een nieuwe woning wil gaan kopen is het wel belangrijk om te weten wat je huidige woning waard is. Maak daarom vandaag nog een afspraak met één van onze deskundige makelaars om de waarde van je woning te laten bepalen!

De Hypotheker Hoorn

Hypotheekadvies voor een nieuwbouwwoning

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komen veel andere zaken kijken dan wanneer je een bestaande woning koopt. Zo moet je bijvoorbeeld bij een nieuwbouwwoning ook rekening houden met bouwrente en meerwerk en wordt er gewerkt met een bouwdepot. Het is dus belangrijk dat je vooraf goed weet hoeveel je precies kan lenen voor je nieuwbouwwoning en waar je rekening mee moet houden. Gelukkig hebben de deskundige hypotheekadviseurs van De Hypotheker hier veel ervaring mee en helpen ze je graag! Ook met je woonverzekeringen kan je bij De Hypotheker terecht, vraag er gerust naar bij je adviseur.

Meer over verkoopbegeleiding