LP – Wonen in Woodstone

Makelaarsteam Heerhugowaard van Van 't Riet De-Makelaar voor bouwgrond Woodstone

Verhuizen naar Woodstone Heerhugowaard?
Wat is mijn huidige woning waard?

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een appartement in nieuwbouwwijk Woodstone in Heerhugowaard? Dan is het handig om te weten wat je huidige woning waard is!

In het centrum van Heerhugowaard, in een duurzaam ontworpen nieuwbouwproject in parkachtig design, komen 5 appartementencomplexen te staan; Woodstone. In deze nieuwbouwbuurt is maar liefst plek voor zo’n 204 woningen, waaronder studio’s, twee-, drie- en vierkamerappartementen.

Duurzaam wonen in Heerhugowaard

Kiezen voor Woodstone is kiezen voor duurzaam wonen. Alle woningen in Woodstone voldoen aan de eisen voor een Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG). De woningen van Woodstone worden aangesloten op de Duurzame Ring van Heerhugowaard. Zo worden zij voorzien van duurzame bodemenergie (WKO).

Het casco van elk gebouw van Woodstone wordt opgetrokken uit Cross Laminated Timber (CLT). Een oersterk, massief hout dat overal ter wereld al wordt toegepast voor de bouw van woningen en appartementen. En bouwen in hout is niet alleen goed voor het milieu en de omgeving; wonen in hout is ook gezond voor de mens.

In dit nieuwbouwproject is er voor ieder wat wils. Logisch dus dat je denkt aan verhuizen. Maar als je een nieuwe woning wil gaan kopen is het wel belangrijk om te weten wat je huidige woning waard is. Maak daarom vandaag nog een afspraak met één van onze deskundige makelaars om de waarde van je woning te laten bepalen!


Klantbeoordeling - 9,4

Daarom Van ’t Riet De-Makelaar:

  • Je woning snel en deskundig verkopen
  • Je nieuwe droomwoning aankopen
  • Je woning taxeren
  • Gratis waardebepaling van je woning
  • Gratis oriënterende hypotheekscan bij aankoopbegeleiding
  • Vrijblijvend gratis jouw woonwens registreren
  • Hypotheekadvies i.s.m. De Hypotheker

Met onze expertise en een persoonlijke aanpak begeleiden wij je naar een succesvol resultaat van jouw opdracht!

Pand van De Hypotheker Heerhugowaard

Hypotheekadvies voor een nieuwbouwwoning

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komen veel andere zaken kijken dan wanneer je een bestaande woning koopt. Zo moet je bijvoorbeeld bij een nieuwbouwwoning ook rekening houden met bouwrente en meerwerk en wordt er gewerkt met een bouwdepot. Het is dus belangrijk dat je vooraf goed weet hoeveel je precies kan lenen voor je nieuwbouwwoning en waar je rekening mee moet houden. Gelukkig hebben de deskundige hypotheekadviseurs van De Hypotheker hier veel ervaring mee en helpen ze je graag! Ook met je woonverzekeringen kan je bij De Hypotheker terecht, vraag er gerust naar bij je adviseur.

Meer over verkoopbegeleiding