Vestiging Heerhugowaard

Makelaars team in Heerhugowaard met Michael, Ashley, Bettina, Nikki en Vincent

Bezoek onze vestiging in Heerhugowaard

De vestiging van Van ’t Riet De-Makelaar in Heerhugowaard is makkelijk bereikbaar. Met de auto volg je eenvoudig de Zuidtangent tot je de afslag Gildestraat hebt bereikt (vlak bij de kruising Zuidtangent – Westerweg). Parkeren kan voor de deur. Kom je liever met de trein, dan ligt station Heerhugowaard op zo’n 5 minuten lopen.

Van ’t Riet De-Makelaar Heerhugowaard

  • A:  Gildestraat 1
  •  1704 AG Heerhugowaard
  • T:  072-5766366
  • E:  info@vanhetrietmakelaars.nl
  • KvK:  74763962
  • Vestiging: 000013202553
  • BTW-nummer:  NL860018052

Openingstijden

Ma 9.00 – 17.30
Di 9.00 – 17.30
Wo 9.00 – 17.30
Do 9.00 – 17.30
Vr 9.00 – 17.30
Za 9.00 – 15.30
Zo gesloten

kaart van Heerhugowaard met vestiging makelaars op Gildestraat 1

Onze expertise

Woning kopen - Huissleutel

Huis kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe woning in de regio’s Heerhugowaard, Alkmaar of Hoorn? Dankzij onze lokale kennis en de jarenlange ervaring van onze makelaars kunnen we je goed begeleiden bij het kopen van je volgende woning.

Lees meer over een huis kopen

Woning verkopen - woningbord verkocht

Huis verkopen

Het verkopen van een huis is een grote stap waar we je graag bij helpen. Door de juiste begeleiding, de juiste verkoopstrategie en de juiste vaststelling van de vraagprijs behaal je samen met Van ’t Riet De-Makelaar altijd het beste resultaat.

Lees meer over je huis verkopen

Taxaties

Taxaties

Bij de verkoop van een woning wil je weten wat de marktwaarde van de woning is, zodat je een vraagprijs kunt vaststellen. Maar ook als je je hypotheek wil oversluiten of die wil uitbreiden om te verbouwen heb je een taxatie nodig.

Lees meer over taxaties

Bel ons kantoor in Heerhugowaard

Vindt de beste makelaar voor jouw persoonlijke situatie

Ben je op zoek naar de beste makelaar voor jouw persoonlijke situatie? Neem dan zeker even contact op met Van ’t Riet De-Makelaar. Of je nu een huis wil kopen, verkopen of laten taxeren, onze aankoopmakelaars, verkoopmakelaars en taxateurs gaan deskundig te werk, zijn ervaren, gecertificeerd en hebben uitgebreide kennis van de lokale markt. Wat je situatie ook is, Van ’t Riet De-Makelaar helpt je verder!

Partner logo's NVM, NRVT, VastgoedCert, NWWI en De Hypotheker