Woonverzekeringen

De Hypotheker logo

Woonverzekeringen

Bij De Hypotheker vind je alle verzekeringen die je als huiseigenaar nodig hebt tegen uiterst scherpe tarieven. Je bent daarnaast verzekerd van uitstekende service en betrouwbaar advies.

De belangrijkste verzekeringen voor je huis zijn de opstal-, inboedel en aansprakelijkheidsverzekering. Je kan er voor kiezen om deze verzekeringen los af te sluiten, maar bij De Hypotheker kan je ook kiezen voor één van onze 2 complete, scherp geprijsde pakketten; het All-in-Woonpakket en het JaZeker Woonpakket.

Voor beide pakketten geldt een zeer uitgebreide dekking in het geval van schade aan je woning. Denk daarbij aan brand-, storm-, inbraak- of waterschade. Je kunt bij beide woonverzekeringen rekenen op dekking voor opstal (inclusief glas), inboedel en aansprakelijkheid (gezinsdekkend). Onze adviseurs vertellen je er graag meer over!

logo De Hypotheker

Daarom woonverzekeringen van De Hypotheker:

  • Meest uitgebreide dekking
  • 24/7 schades melden
  • Gunstige tarieven

Verplichte woonverzekeringen*

Voor veel hypotheken zijn er een aantal verzekeringen die verplicht moeten worden afgesloten voor je huis. Waar je dit doet is uiteraard aan jou, maar De Hypotheker kan je hier uitstekend bij helpen.
De volgende verzekeringen zijn vaak verplicht:

  • Opstalverzekering: verzekerd tegen schade die je woning (niet de inboedel) oploopt bij bijvoorbeeld brand, storm en inbraak.
  • Overlijdensrisicoverzekering: wordt door sommige hypotheekverstrekkers verplicht gesteld. Met deze verzekering wordt een vooraf bepaald kapitaal uitgekeerd bij het overlijden van de verzekerde persoon.

*verplicht in de meeste gevallen

Aanbevolen verzekeringen

Naast een aantal verzekeringen die verplicht zijn, zijn er ook een aantal woonverzekeringen die sterk worden aanbevolen. Dit zijn:

  • Aansprakelijkheidsverzekering: verzekerd tegen de schade die jij of jouw gezinsleden onopzettelijk veroorzaken bij een ander.
  • Inboedelverzekering: verzeker de spullen in je woning tegen o.a. brand, inbraak en waterschade.
  • Rechtsbijstandverzekering: voor mogelijke juridische geschillen die je kunt krijgen als huiseigenaar.

Meer weten over een woonverzekering voor je huis? Bel gerust met onze adviseurs!

De Hypotheker
– Hoorn

Lepelaar 6

De Hypotheker
– Heerhugowaard

Gildestraat 1

De Hypotheker
– Alkmaar

Geestersingel 27-28

In het nieuws