Verkoopbegeleiding

Makelaarsteam

Verkoopbegeleiding

Verkoop onder begeleiding van Van ’t Riet De-Makelaar je nieuwe droomhuis in de regio’s Alkmaar, Heerhugowaard of Hoorn

Is de tijd aangebroken om jouw huis te verkopen? Dit is vaak een emotioneel moment, de afsluiting van een fase maar ook de start van een nieuw begin. Een huis is niet zomaar een hoop bakstenen bij elkaar, het is een thuis waar jij mooie en soms ook minder mooie momenten hebt beleefd. Het is dan ook belangrijk om goede begeleiding te krijgen bij de verkoop hiervan. Uiteraard wil je een goede prijs krijgen voor jouw huis, onder de voor jou zo sterk mogelijke voorwaarden. Alles geregeld op een zo’n kort mogelijke termijn. Van ’t Riet De-Makelaar helpt je daar graag bij!

Aankoop Award NVM

Van ’t Riet De-Makelaar wint Aankoop Award 2020 – NVM afdeling Noord-Holland Noord

Op 1 juni 2021 ontving Van ’t Riet De-Makelaar de prestigieuze Aankoop Award 2020 van de NVM Afdeling Noord-Holland Noord! We kregen deze prijs omdat onze makelaars in 2020 de meeste klanten hebben kunnen helpen bij het aankopen van woningen in Noord-Holland Noord. En daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op! Een prestatie waar ons team elke dag keihard voor heeft gewerkt (en waar we nog steeds elke dag hard voor werken) en die ook nog eens door onze aankoopklanten werd beloond met een 9,4!

Meer over verkoopbegeleiding

vergrootglas op appartementen

Woning gezocht!

Twijfel je al een tijdje of je wil verhuizen of niet en overweeg je jouw koopwoning te verkopen? Neem dan gerust even contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

We vertellen je wat er komt kijken bij het verkopen van een woning en kunnen je helpen bij het vinden van een nieuwe woning. We kunnen zorgen voor een vrijblijvende waardebepaling van je woning en desgewenst kunnen we je in contact brengen met onafhankelijke hypotheekadviseurs (wanneer je bijvoorbeeld voor het kopen van een nieuw huis wil weten wat je daarvoor kan lenen).

Zo kunnen we je van A tot Z helpen bij het verkopen (en eventueel ook aankopen van) je huis.