Verkoopbegeleiding

Team Van 't Riet De-Makelaar in EK stemming!

Verkoopbegeleiding

Verkoop onder begeleiding van Van ’t Riet De-Makelaar je nieuwe droomhuis in de regio’s Alkmaar, Heerhugowaard of Hoorn

Is de tijd aangebroken om jouw huis te verkopen? Dit is vaak een emotioneel moment, de afsluiting van een fase maar ook de start van een nieuw begin. Een huis is niet zomaar een hoop bakstenen bij elkaar, het is een thuis waar jij mooie en soms ook minder mooie momenten hebt beleefd. Het is dan ook belangrijk om goede begeleiding te krijgen bij de verkoop hiervan. Uiteraard wil je een goede prijs krijgen voor jouw huis, onder de voor jou zo sterk mogelijke voorwaarden. Alles geregeld op een zo’n kort mogelijke termijn. Van ’t Riet De-Makelaar helpt je daar graag bij! Wij garanderen:

  • Jarenlange expertise;
  • Volledig onafhankelijk advies;
  • Korte lijnen met een vast contactpersoon;
  • Scherpe, vaste tarieven;
  • Ervaring in Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar en omstreken;
  • Betrokken, deskundig, no-nonsense!
vergrootglas op trapgevelwoning

Woning gezocht!

Twijfel je al een tijdje of je wil verhuizen of niet en overweeg je jouw koopwoning te verkopen? Neem dan gerust even contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

We vertellen je wat er komt kijken bij het verkopen van een woning en kunnen je helpen bij het vinden van een nieuwe woning. We kunnen zorgen voor een vrijblijvende waardebepaling van je woning en desgewenst kunnen we je in contact brengen met onafhankelijke hypotheekadviseurs (wanneer je bijvoorbeeld voor het kopen van een nieuw huis wil weten wat je daarvoor kan lenen).

Zo kunnen we je van A tot Z helpen bij het verkopen (en eventueel ook aankopen van) je huis.

Meer over verkoopbegeleiding