Gratis waardebepaling aanvragen

Team Van 't Riet De-Makelaar in EK stemming!

Gratis waardebepaling

Wie zijn huis verkoopt of zijn hypotheek wil veranderen heeft een taxatierapport nodig. Maar als je nog twijfelt of nu wel het juiste moment is om je huis te gaan verkopen, of als je wil weten of het verstandig is om je hypotheek aan te laten passen kan het slim zijn om een indicatie te krijgen van de waarde van je huis. Dit gebeurt via een zogenaamde waardebepaling.

Werkwijze gratis waardebepaling

Wanneer je gratis en vrijblijvend een waardebepaling door Van ’t Riet De-Makelaar wil laten uitvoeren, maken we afspraak om bij je langs te komen. Onze makelaar bekijkt je huis en bespreekt de situatie. Vervolgens adviseren we over de vraagprijs en een verkoopstrategie. Zo weet je direct waar je aan toe bent


Advies bij De Hypotheker

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning heb je waarschijnlijk ook een nieuwe hypotheek nodig. Daarom werkt Van ’t Riet De-Makelaar nauw samen met de uitstekend opgeleide hypotheekadviseurs van De Hypotheker Hoorn, Heerhugowaard en Alkmaar. Bel voor advies:

Wat zeggen anderen?

Zeer snel om te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Als één persoon er niet is, dan kunnen alle collega’s helpen en zijn er om te luisteren. Bedankt allemaal voor jullie geweldige service en vriendelijkheid.

Onze makelaar heeft ons ontzettend goed geholpen bij de zoektocht en de aankoop van onze woning. Hij was zeer deskundig en de communicatie was erg goed. Zonder hem was het niet gelukt!

Bekijk alle reviews

Daarom Van ’t Riet De-Makelaar

Een woning kopen of verkopen is een grote stap. Logisch dus dat je zo’n stap alleen wilt zetten met een makelaar die je kan vertrouwen. Kies daarom voor Van ’t Riet De-Makelaar! Wij garanderen:

  • Jarenlange expertise;
  • Volledig onafhankelijk advies;
  • Korte lijnen met een vast contactpersoon;
  • Scherpe, vaste tarieven;
  • Betrokken, deskundig, no-nonsense!

Onze expertise

Woning kopen met aankoopbegeleiding - Huissleutel in ene hand, huisje in andere

Huis kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe woning in de regio’s Heerhugowaard, Alkmaar of Hoorn? Dankzij onze lokale kennis en de jarenlange ervaring van onze makelaars kunnen we je goed begeleiden bij het kopen van je volgende woning.

Woning verkopen - woningbord verkocht

Huis verkopen

Het verkopen van een huis is een grote stap waar we je graag bij helpen. Door de juiste begeleiding, de juiste verkoopstrategie en de juiste vaststelling van de vraagprijs behaal je samen met Van ’t Riet De-Makelaar altijd het beste resultaat.

je woning deskundig laten taxeren

Taxaties

Bij de verkoop van een woning wil je weten wat de marktwaarde van de woning is, zodat je een vraagprijs kunt vaststellen. Maar ook als je je hypotheek wil oversluiten of die wil uitbreiden om te verbouwen heb je een taxatie nodig.

Van ’t Riet De-Makelaar – Hoorn

Lepelaar 6

Van ’t Riet De-Makelaar – Heerhugowaard

Gildestraat 1