Huren of verhuren

Team Van 't Riet De-Makelaar in de Stad van de Zon Heerhugowaard

Een huis huren of verhuren

De keuze om te kopen of te huren is zeer persoonlijk. Voor ieder spelen er andere omstandigheden. Voordelen als gemak, flexibiliteit of vrijheid kunnen een motief zijn om te huren, maar ook een tijdelijke baan. Van ’t Riet De-Makelaar verhuurt voor een aantal vaste opdrachtgevers woningen. Soms voor onbepaalde tijd, soms voor een tijdelijke termijn.

Sleutel droomwoning

Snel je woning verhuren

­Het verhuren van jouw woning is minder eenvoudig dan het lijkt. Er dient rekening te worden gehouden met een regime van regelgeving, waarbij ook het hypotheekrecht speelt. Is de huurovereenkomst van onbepaalde of van tijdelijke aard? Hoe zit het met de huurbescherming, of met belemmeringen vanuit hypotheekrecht? En met belastingrecht? Hoe weet ik zeker dat mijn huurder zijn huursom betaald? Vele aspecten zijn van belang rond huur en verhuur. Van ’t Riet De-Makelaar neemt­ je al deze zorgen uit handen. Wij coördineren jouw verhuuropdracht!

Let wel op: hoewel we je graag helpen bij het verhuren van je woning en het zoeken naar een geschikte huurder, zijn we tijdens de verhuurperiode geen aanspreekpunt voor beheer of service.

Huren - agenda en klok

Voor vaste periode of onbepaalde tijd

Huren - bank en lamp

Gemeubileerd, gestoffeerd
of kaal

Huren - huis en boom

Bestaande bouw of
nieuwbouw