Huren of verhuren

De makelaars en medewerkers van Van 't Riet Makelaars staan voor je klaar

Een huis huren of verhuren

De keuze om te kopen of te huren is zeer persoonlijk. Voor ieder spelen er andere omstandigheden. Voordelen als gemak, flexibiliteit of vrijheid kunnen een motief zijn om te huren, maar ook een tijdelijke baan. Van ’t Riet De-Makelaar verhuurt voor een aantal vaste opdrachtgevers woningen. Soms voor onbepaalde tijd, soms voor een tijdelijke termijn.

huis huren - sleutel in een hand, speelgoed huis in andere hand

Snel je woning verhuren

­Het verhuren van jouw woning is minder eenvoudig dan het lijkt. Er dient rekening te worden gehouden met een regime van regelgeving, waarbij ook het hypotheekrecht speelt. Is de huurovereenkomst van onbepaalde of van tijdelijke aard? Hoe zit het met de huurbescherming, of met belemmeringen vanuit hypotheekrecht? En met belastingrecht? Hoe weet ik zeker dat mijn huurder zijn huursom betaald? Vele aspecten zijn van belang rond huur en verhuur. Van ’t Riet De-Makelaar neemt­ je al deze zorgen uit handen. Wij coördineren jouw verhuuropdracht!

Let wel op: hoewel we je graag helpen bij het verhuren van je woning en het zoeken naar een geschikte huurder, zijn we tijdens de verhuurperiode geen aanspreekpunt voor beheer of service.

Huren - agenda en klok

Voor vaste periode of onbepaalde tijd

Huren - bank en lamp

Gemeubileerd, gestoffeerd
of kaal

Huren - huis en boom

Bestaande bouw of
nieuwbouw

vrouw leunt op haar verhuisdoos, tussen andere verhuisdozen

Huren of kopen? Registreer je woonwens!

Ben je op zoek naar een huurwoning of twijfel je nog of je wil huren of kopen?
De specialisten van Van ’t Riet De-Makelaar kunnen je helpen om jouw ideale woning te vinden. Daarvoor is het wel belangrijk dat we weten waar je naar op zoek bent! Vul daarom geheel gratis ons zoekformulier in en laat ons helpen jouw droomwoning te vinden!