Hypotheken

Header De Hypotheker

Hypotheek regelen

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning heb je waarschijnlijk ook een nieuwe hypotheek nodig. Om het voor onze klanten makkelijk te maken werkt Van ’t Riet De-Makelaar daarom nauw samen met uitstekend opgeleide hypotheekadviseurs. Zij weten wat er speelt in de markt en, vooral, wat dit voor ­joú gaat betekenen.

­Indien wij voor jou de aankoopbegeleiding verzorgen krijg je de mogelijkheid om een oriënterende hypotheekscan te laten maken door De Hypotheker Heerhugowaard of De Hypotheker Hoorn, beide te vinden in dezelfde panden als onze makelaarskantoren. Daarbij wordt een globale berekening­ gemaakt van de financiële mogelijkheden en varianten.

Wanneer je jouw droomhuis hebt gevonden bieden wij je geheel vrijblijvend de mogelijkheid om onze hypotheekadviseurs een hypotheekadvies op maat voor je te laten maken, waarbij rekening wordt gehouden met jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Partner logo - De Hypotheker
Pand Hypotheker HeerhugowaardDe Hypotheker Hoorn

Uitgebreide dekking met onze woonverzekeringen

Bij De Hypotheker vind je alle verzekeringen die je als huiseigenaar nodig hebt tegen uiterst concurrerende tarieven en ben je verzekerd van uitstekende service. Je kan er voor kiezen om deze verzekeringen los af te sluiten, of je kan kiezen voor één van onze 2 complete pakketten; het All-in-Woonpakket en het JaZeker Woonpakket. Voor beide pakketten geldt een zeer uitgebreide dekking in het geval van schade aan je woning. Denk daarbij aan brand-, storm-, inbraak- of waterschade. Je kunt bij beide woonverzekeringen rekenen op dekking voor opstal (inclusief glas), inboedel en aansprakelijkheid (gezinsdekkend). Onze adviseurs vertellen je er graag meer over!

 

  • Opstalverzekering
  • Overlijdensrisicoverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering

De Hypotheker – Hoorn

Lepelaar 6

De Hypotheker – Heerhugowaard

Gildestraat 1