Hypotheekadvies en hypotheken

De Hypotheker logo

Hypotheek en hypotheekadvies

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning heb je waarschijnlijk ook een nieuwe hypotheek nodig. Om het voor onze klanten makkelijk te maken werkt Van ’t Riet De-Makelaar daarom nauw samen met uitstekend opgeleide hypotheekadviseurs. Zij weten wat er speelt in de markt en, vooral, wat dit voor ­joú gaat betekenen.

­Indien wij voor jou de aankoopbegeleiding verzorgen krijg je de mogelijkheid om een oriënterende hypotheekscan te laten maken door De Hypotheker Heerhugowaard en De Hypotheker Hoorn, te vinden in onze makelaarskantoren of De Hypotheker Alkmaar, aan de Geestersingel 27-28 in Alkmaar. Daarbij wordt een globale berekening­ gemaakt van de financiële mogelijkheden en varianten.

Wanneer je jouw droomhuis hebt gevonden bieden wij je geheel vrijblijvend de mogelijkheid om onze hypotheekadviseurs een hypotheekadvies op maat voor je te laten maken, waarbij rekening wordt gehouden met jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

logo De Hypotheker
Pand Hypotheker HeerhugowaardDe Hypotheker HoornPand van De Hypotheker Alkmaar, Geestersingel 27-28

De Hypotheker
– Hoorn

Lepelaar 6

De Hypotheker
– Heerhugowaard

Gildestraat 1

De Hypotheker
– Alkmaar

Geestersingel 27-28

Uitgebreide dekking met onze woonverzekeringen

Wist je dat je bij De Hypotheker alle verzekeringen die je als huiseigenaar nodig hebt kunt vinden tegen uiterst concurrerende tarieven? Ben je ook meteen verzekerd van uitstekende service!

  • Opstalverzekering
  • Overlijdensrisicoverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering

In het nieuws