Hypotheekadvies en hypotheken

Header De Hypotheker

Hypotheek en hypotheekadvies

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning heb je waarschijnlijk ook een nieuwe hypotheek nodig. Om het voor onze klanten makkelijk te maken werkt Van ’t Riet De-Makelaar daarom nauw samen met uitstekend opgeleide hypotheekadviseurs. Zij weten wat er speelt in de markt en, vooral, wat dit voor ­joú gaat betekenen.

­Indien wij voor jou de aankoopbegeleiding verzorgen krijg je de mogelijkheid om een oriënterende hypotheekscan te laten maken door De Hypotheker Heerhugowaard of De Hypotheker Hoorn, beide te vinden in dezelfde panden als onze makelaarskantoren. Daarbij wordt een globale berekening­ gemaakt van de financiële mogelijkheden en varianten.

Wanneer je jouw droomhuis hebt gevonden bieden wij je geheel vrijblijvend de mogelijkheid om onze hypotheekadviseurs een hypotheekadvies op maat voor je te laten maken, waarbij rekening wordt gehouden met jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Partner logo - De Hypotheker
Pand Hypotheker HeerhugowaardDe Hypotheker Hoorn

De Hypotheker – Hoorn

Lepelaar 6

De Hypotheker – Heerhugowaard

Gildestraat 1

Uitgebreide dekking met onze woonverzekeringen

Wist je dat je bij De Hypotheker alle verzekeringen die je als huiseigenaar nodig hebt kunt vinden tegen uiterst concurrerende tarieven? Ben je ook meteen verzekerd van uitstekende service!

  • Opstalverzekering
  • Overlijdensrisicoverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering

In het nieuws