LP – Makelaar Heerhugowaard

Banner team Heerhugowaard

Jouw makelaar in Heerhugowaard

Wil je een huis kopen, verkopen of laten taxeren in Heerhugowaard of omgeving? Neem dan zeker contact op met Van ’t Riet De-Makelaar! Ons gedreven en professionele team heeft jarenlang ervaring en helpt je graag bij verkopen van je oude huis tegen een gunstige prijs en voorwaarden. Ook voor een deskundige taxatie op professionele aankoopbegeleiding draaien wij onze hand niet om. Bij Van ’t Riet De-Makelaar streven we altijd naar het beste resultaat voor jóu!

Klantbeoordeling - 9,4

Makelaars vestiging Heerhugowaard
Gildestraat 1
1704 AG – Heerhugowaard

Kies voor een GRATIS waardebepaling

Overweeg je je huis te verkopen en wil je graag weten wat je huis waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis vrijblijvende waardebepaling! De specialisten van Van ’t Riet De-Makelaar komen graag bij je langs om je verder te helpen.Van ’t Riet De-Makelaar Heerhugowaard

Een woning kopen doe je met een makelaar die je kan vertrouwen. Daarom garanderen wij:

  • Jarenlange expertise;
  • Volledig onafhankelijk advies;
  • Lokale bekendheid
  • Korte lijnen met een vast contactpersoon;
  • Scherpe, vaste tarieven;
  • Betrokken, deskundig, no-nonsense!

Onze makelaarsdiensten

Woning kopen - Huissleutel

Huis kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe woning in Heerhugowaard, Alkmaar en omgeving? Dankzij onze lokale kennis en de jarenlange ervaring van onze gecertificeerde makelaars kunnen we je goed begeleiden bij het kopen van je volgende woning!

Woning verkopen - woningbord verkocht

Huis verkopen

Het verkopen van een huis is een grote stap waar we je graag bij helpen. Door de juiste begeleiding, de juiste verkoopstrategie en de juiste vaststelling van de vraagprijs behaal je samen met Van ’t Riet De-Makelaar altijd het beste resultaat.

Taxaties

Taxaties

Bij de verkoop van een woning wil je weten wat de marktwaarde van je huis is, zodat je een vraagprijs kunt vaststellen. Maar ook als je je hypotheek wil uitbreiden om te verbouwen of als je je hypotheek wil oversluiten heb je een taxatie nodig.

Jarenlang ervaring

Van ’t Riet De-Makelaar helpt je al sinds 2010 graag met het vinden van je droomwoning of het verkopen van je oude huis. Onze resultaatgerichte aanpak en persoonlijke begeleiding helpen jou snel naar een succesvolle aan- of verkoop!

Ook met het taxeren van woningen in Dijk en Waard en omgeving hebben wij al jarenlang ervaring. Heb je nog vragen over onze werkwijze of wil je persoonlijk met ons in gesprek? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Wat anderen zeggen

Het contact was altijd heel direct en zeer vriendelijk. Verder ook uitermate deskundig en men was altijd bereikbaar.

Van begin tot eind zeer goede adviezen en begeleiding in de aankoop. Een heel toegankelijk en vriendelijk bedrijf dat voor de klant klaarstaat.

Bekijk alle reviews

Ondertussen bij de makelaars…