LP – Makelaar Heerhugowaard

Banner team Heerhugowaard

Jouw makelaar in Heerhugowaard

Wil je een huis kopen, verkopen of laten taxeren in Heerhugowaard of omgeving? Neem dan zeker contact op met Van ’t Riet De-Makelaar! Ons gedreven en professionele team heeft jarenlang ervaring en helpt je graag bij verkopen van je oude huis tegen een gunstige prijs en voorwaarden. Ook voor een deskundige taxatie op professionele aankoopbegeleiding draaien wij onze hand niet om. Bij Van ’t Riet De-Makelaar streven we altijd naar het beste resultaat voor jóu!

Kies voor een GRATIS waardebepaling

Overweeg je je huis te verkopen en wil je graag weten wat je huis waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis vrijblijvende waardebepaling! De specialisten van Van ’t Riet De-Makelaar komen graag bij je langs om je verder te helpen.Daarom Van ’t Riet De-Makelaar

Een woning kopen doe je met een makelaar die je kan vertrouwen. Daarom garanderen wij:

  • Jarenlange expertise;
  • Volledig onafhankelijk advies;
  • Lokale bekendheid
  • Korte lijnen met een vast contactpersoon;
  • Scherpe, vaste tarieven;
  • Betrokken, deskundig, no-nonsense!

Meer over onze dienstverlening


Aankoop Award NVM

Van ’t Riet De-Makelaar wint Aankoop Award 2020 – NVM afdeling Noord-Holland Noord

Op 1 juni 2021 ontving Van ’t Riet De-Makelaar de prestigieuze Aankoop Award 2020 van de NVM Afdeling Noord-Holland Noord! We kregen deze prijs omdat onze makelaars in 2020 de meeste klanten hebben kunnen helpen bij het aankopen van woningen in Noord-Holland Noord. En daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op! Een prestatie waar ons team elke dag keihard voor heeft gewerkt (en waar we nog steeds elke dag hard voor werken) en die ook nog eens door onze aankoopklanten werd beloond met een 9,4!

Jarenlang ervaring

Van ’t Riet De-Makelaar helpt je al sinds 2010 graag met het vinden van je droomwoning of het verkopen van je oude huis. Onze resultaatgerichte aanpak en persoonlijke begeleiding helpen jou snel naar een succesvolle aan- of verkoop!

Ook met het taxeren van woningen in Dijk en Waard en omgeving hebben wij al jarenlang ervaring. Heb je nog vragen over onze werkwijze of wil je persoonlijk met ons in gesprek? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Wat anderen zeggen

Het contact was altijd heel direct en zeer vriendelijk. Verder ook uitermate deskundig en men was altijd bereikbaar.

Van begin tot eind zeer goede adviezen en begeleiding in de aankoop. Een heel toegankelijk en vriendelijk bedrijf dat voor de klant klaarstaat.

Bekijk alle reviews

Ondertussen bij de makelaars…