Wat doet een aankoopmakelaar?

De makelaars en medewerkers van Van 't Riet Makelaars staan voor je klaar

Het nut van een aankoopmakelaar

Het kopen van een woning is een ingrijpende beslissing en voordat het tot een aankoop komt, dienen er talloze zaken uitgezocht te worden. Is de vraagprijs bijvoorbeeld reëel? Hoe is de bouwkundige kwaliteit van de woning?  Hoe zit het met de juridische zaken? Is er sprake van betonrot?

Zomaar een aantal vragen waar je als koper een antwoord op wilt en moét hebben voordat je een woning koopt. Een aankoopmakelaar helpt je om aan deze en andere zaken te denken en uit te zoeken. Daarnaast is een aankoopmakelaar niet emotioneel betrokken bij het proces. Wanneer je op slag verliefd wordt op je misschien wel toekomstige woning is het fijn dat je iemand bij je hebt die de financiële kant van de aankoop in de gaten houdt en zorgt dat je niet teveel betaalt.

Heb je nog vragen over onze werkwijze of wil je persoonlijk met ons in gesprek? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!


Wat doet een aankoopmakelaar?

Veel mensen denken dat een aankoopmakelaar het maar makkelijk heeft. Even met de klant mee om een huis te bekijken, bij interesse een bod uitbrengen en klaar! Maar in werkelijkheid komt er veel meer bij kijken. Wat precies? Dat legt makelaar Michael je graag uit (in circa 6 minuten).

Klantbeoordeling - 9,4

Daarom Van ’t Riet De-Makelaar

Een woning kopen doe je met een makelaar die je kan vertrouwen. Daarom garanderen wij:

  • Jarenlange expertise;
  • Volledig onafhankelijk advies;
  • Korte lijnen met een vast contactpersoon;
  • Scherpe, vaste tarieven;
  • Betrokken, deskundig, no-nonsense!

Wat anderen zeggen

Het contact was altijd heel direct en zeer vriendelijk. Verder ook uitermate deskundig en men was altijd bereikbaar.

Van begin tot eind zeer goede adviezen en begeleiding in de aankoop. Een heel toegankelijk en vriendelijk bedrijf dat voor de klant klaarstaat.

Bekijk alle reviews

Ondertussen bij de makelaars…

Meer over aankoopbegeleiding