Ontdek ons werkgebied

De makelaars en medewerkers van Van 't Riet Makelaars staan voor je klaar

Ons werkgebied

Van ’t Riet De-Makelaar is, met een vestiging in Heerhugowaard en Hoorn, actief in heel West-Friesland. Onze gedreven makelaars komen zelf ook uit de regio en hebben daardoor een nóg beter inzicht in deze woningmarkt!

Klantbeoordeling - 9,4

Profiteer van onze lokale kennis

Als je een makelaar of taxateur inschakelt is het verstandig om iemand te kiezen die ook begrijpt hoe de lokale markt in elkaar steekt. Op die manier kan je makelaar sneller reageren als er woningen beschikbaar komen in de regio waar jij wil gaan wonen door bijvoorbeeld gebruik te maken van zijn plaatselijke netwerk. Ook zijn/haar kennis van de regionale verschillen in huizenprijzen kan een groot verschil maken. Kies daarom voor een makelaar met lokale kennis en profiteer van onze expertise!

Waar we wonen en werken

Makelaar bellend in Alkmaar

Alkmaar

Alkmaar is een bruisende, historische stad waar een hoop te beleven valt. Kom kaas proeven op de markt, fietsen door de polder of geniet van de winkels, terrassen, musea en het theater.

Makelaar wandelt door Heerhugowaard - Stad van de Zon

Heerhugowaard

Heerhugowaard is een levendige, moderne stad die nog volop in ontwikkeling is. Ervaar het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland of geniet van de diverse natuur in de omgeving.

Makelaar loopt in Hoorn

Hoorn

Hoorn is een praktisch gelegen, prachtige stad met een geheel eigen sfeer. Hier lopen het heden en verleden hand in hand; kortom, een stad die je gewoon zelf moet komen ervaren!

Gemeente Opmeer - Kerkje in Spanbroek

Regio Opmeer

Bij gemeente Opmeer horen verschillende plaatsen, waaronder Opmeer zelf, Hoogwoud, Aartswoud en Spanbroek. Geniet van de ruimte en de natuur en ervaar zelf het gezellige dorpse leven!

Gemeente Koggenland - makelaar fietst langs Obdam

Regio Koggenland

Gemeente Koggenland bestaat uit verschillende plaatsen, waaronder Avenhorn, Berkhout, Hensbroek, Obdam en Scharwoude. Kom langs en geniet van het weidse landschap!

Header Benningbroek

Regio Wognum

In de regio rond Wognum vind je verschillende plaatsen, waaronder Benningbroek, Nibbixwoud, Zwaagdijk, Midwoud, Hauwert en Abbekerk. Ervaar de rust en ruimte in deze mooie regio.

Van ’t Riet De-Makelaar – Hoorn

Lepelaar 6

Van ’t Riet De-Makelaar – Heerhugowaard

Gildestraat 1