Jouw makelaar in Wognum

Header Wognum - uitzicht Benningbroek

Welkom in Wognum e.o.

Wil je graag een woning kopen of verkopen in Wognum of omgeving? Neem dan eens contact op met Van ’t Riet De-Makelaar! Onze ervaren makelaars werken al jaren in de regio’s Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn en komen zelf ook uit de buurt; met onze kennis en kunde ben je dus verzekerd van een snelle aan- of verkoop!

Wognum in het kort

Wognum en omgeving is een fijne, rustige regio om te wonen, werken en recreëren die continue in ontwikkeling is. Daarnaast is er ontzettend veel te doen. Zo is er een rijk verenigingsleven, waaronder diverse sportverenigingen, en zijn er uitstekende voorzieningen. Liever shoppen in de stad? Dan zit je in korte tijd in Hoorn, Alkmaar of Enkhuizen!

Vlakbij Wognum vind je bijvoorbeeld ook Benningbroek, Zwaagdijk, Hauwert, Midwoud, Oostwoud, Abbekerk, De Weere en Nibbixwoud

Aankoop Award NVM 2020 Van ’t Riet De-Makelaar: winnaar Aankoop Award 2020 – NVM Noord-Holland Noord!

Onze expertise

Woning kopen met aankoopbegeleiding - Huissleutel in ene hand, huisje in andere

Huis kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe woning in de regio’s Heerhugowaard, Alkmaar of Hoorn? Dankzij onze lokale kennis en de jarenlange ervaring van onze makelaars kunnen we je goed begeleiden bij het kopen van je volgende woning.

Meer over een huis kopen

Woning verkopen - woningbord verkocht

Huis verkopen

Het verkopen van een huis is een grote stap waar we je graag bij helpen. Door de juiste begeleiding, de juiste verkoopstrategie en de juiste vaststelling van de vraagprijs behaal je samen met Van ’t Riet De-Makelaar altijd het beste resultaat.

Meer over het verkopen van een huis

je woning deskundig laten taxeren

Taxaties

Bij de verkoop van een woning wil je weten wat de marktwaarde van de woning is, zodat je een vraagprijs kunt vaststellen. Maar ook als je je hypotheek wil oversluiten of die wil uitbreiden om te verbouwen heb je een taxatie nodig.

Meer over taxaties