Aankoopbegeleiding

Makelaarsteam

Aankoopbegeleiding

Koop onder begeleiding van Van ’t Riet De-Makelaar je nieuwe droomhuis in de regio’s Alkmaar, Heerhugowaard of Hoorn

Het zoeken naar en vinden van een nieuwe woning is geen makkelijke opgave, zeker niet in de huidige woningmarkt. Daarom helpt Van ’t Riet De-Makelaar je graag met de zoektocht naar jouw droomwoning. Elke dag opnieuw is het een uitdaging voor ons om het juiste huis voor de juiste persoon te vinden en die uitdaging gaan we graag met je aan! Wij garanderen:

  • Jarenlange expertise;
  • Volledig onafhankelijk advies;
  • Korte lijnen met een vast contactpersoon;
  • Scherpe, vaste tarieven;
  • Betrokken, deskundig, no-nonsense!
Aankoop Award NVM

Van ’t Riet De-Makelaar wint Aankoop Award 2020 – NVM afdeling Noord-Holland Noord

Op 1 juni 2021 ontving Van ’t Riet De-Makelaar de prestigieuze Aankoop Award 2020 van de NVM Afdeling Noord-Holland Noord! We kregen deze prijs omdat onze makelaars in 2020 de meeste klanten hebben kunnen helpen bij het aankopen van woningen in Noord-Holland Noord. En daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op! Een prestatie waar ons team elke dag keihard voor heeft gewerkt (en waar we nog steeds elke dag hard voor werken) en die ook nog eens door onze aankoopklanten werd beloond met een 9,4!

Meer over aankoopbegeleiding

Vind je nieuwe huis in regio Alkmaar, Heerhugowaard of Hoorn

Ben je op zoek naar een huis? Wil je dat ene droomhuis kopen, waar je met trots de deur achter je dichttrekt en nog even om je schouder kijkt als je wegfietst? Een huis waar je je thuis voelt, in een aangename gemeente of stad. Dan heb je vast al ondervonden dat dit geen makkelijke zoektocht is en ken je het belang van een goede aankoopmakelaar!

De specialisten van makelaarskantoor Van ’t Riet De-Makelaar helpen je graag verder. Dankzij onze lokale kennis en de jarenlange ervaring van onze makelaars begeleiden wij je naar een succesvol resultaat van jouw opdracht!