Over Van ’t Riet De-Makelaar

De makelaars en medewerkers van Van 't Riet Makelaars staan voor je klaar

Over ons

Van ’t Riet De-Makelaar is gevestigd in Heerhugowaard en Hoorn. Onze gedreven makelaars komen zelf ook uit de regio en hebben daardoor een nóg beter inzicht in deze woningmarkt!

Klantbeoordeling - 9,4

Hoe het begon

Van ’t Riet is in 1993 gestart door Jan Dirk van ‘t Riet als onafhankelijk verzekeringskantoor voor particulieren en ondernemers: Van ’t Riet Assurantie Advies. In de jaren erna is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met meerdere specialisaties; verzekeringen, makelaardij (sinds 2015) en hypotheken.

Samen sterker

In 2019 zijn Van ’t Riet (Boontjes) Makelaars en De-Makelaar uit Heerhugowaard een samenwerking aangegaan onder de naam Van ’t Riet De-Makelaar. Samen hebben we de specialisaties van de 2 makelaarskantoren gebundeld en is het werkgebied vergroot tot regio Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn.

100% focus

Inmiddels is de verzekeringstak ondergebracht bij Veldsink Advies en heeft Van ’t Riet zich nu als Van ’t Riet De-Makelaar 100% gespecialiseerd in makelaardij. In korte tijd zijn we zelfs uitgegroeid tot één van de grootste aankoopmakelaars in Noord-Holland en wonnen we de Aankoop Award 2020 – NVM afdeling Noord-Holland Noord. Maar ook als je een taxateur of verkoopmakelaar zoekt zit je bij Van ’t Riet De-Makelaar goed!


Daarom Van ’t Riet De-Makelaar

Een woning kopen doe je met een makelaar die je kan vertrouwen. Daarom garanderen wij:

 • Jarenlange expertise;
 • Volledig onafhankelijk advies;
 • Lokale bekendheid
 • Korte lijnen met een vast contactpersoon;
 • Scherpe, vaste tarieven;
 • Betrokken, deskundig, no-nonsense!

Van ’t Riet De-Makelaar – Hoorn

Lepelaar 6

Van ’t Riet De-Makelaar – Heerhugowaard

Gildestraat 1

Onze expertise

Woning kopen met aankoopbegeleiding - Huissleutel in ene hand, huisje in andere

Huis kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe woning in de regio’s Heerhugowaard, Alkmaar of Hoorn? Dankzij onze lokale kennis en de jarenlange ervaring van onze makelaars kunnen we je goed begeleiden bij het kopen van je volgende woning.

Woning verkopen - woningbord verkocht

Huis verkopen

Het verkopen van een huis is een grote stap waar we je graag bij helpen. Door de juiste begeleiding, de juiste verkoopstrategie en de juiste vaststelling van de vraagprijs behaal je samen met Van ’t Riet De-Makelaar altijd het beste resultaat.

je woning deskundig laten taxeren

Taxaties

Bij de verkoop van een woning wil je weten wat de marktwaarde van de woning is, zodat je een vraagprijs kunt vaststellen. Maar ook als je je hypotheek wil oversluiten of die wil uitbreiden om te verbouwen heb je een taxatie nodig.

Daarom Van ’t Riet De-Makelaar

Een woning kopen of verkopen is een grote stap. Logisch dus dat je zo’n stap alleen wilt zetten met een makelaar die je kan vertrouwen. Kies daarom voor Van ’t Riet De-Makelaar! Wij garanderen:

 • Jarenlange expertise;
 • Volledig onafhankelijk advies;
 • Korte lijnen met een vast contactpersoon;
 • Scherpe, vaste tarieven;
 • Betrokken, deskundig, no-nonsense!

Wat zeggen anderen?

Zeer snel om te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Als één persoon er niet is, dan kunnen alle collega’s helpen en zijn er om te luisteren. Bedankt allemaal voor jullie geweldige service en vriendelijkheid.

Onze makelaar heeft ons ontzettend goed geholpen bij de zoektocht en de aankoop van onze woning. Hij was zeer deskundig en de communicatie was erg goed. Zonder hem was het niet gelukt!

Bekijk alle reviews