Jouw makelaar in Opmeer

Header gemeente Opmeer

Welkom in gemeente Opmeer

Wil je graag een woning kopen of verkopen in de gemeente Opmeer? Neem dan eens contact op met Van ’t Riet De-Makelaar! Onze ervaren makelaars werken al jaren in Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn en de regio’s er omheen. We komen zelf ook uit de buurt; met onze kennis en kunde ben je dus verzekerd van een snelle aan- of verkoop!

Gemeente Opmeer in het kort

Wil je landelijk wonen maar toch van alle gemakken zijn voorzien? Dan zit je goed in gemeente Opmeer! In deze gemeente vind je diverse sfeervolle dorpen waar je betaalbaar kan wonen. Daarnaast kent de gemeente een rijk verenigingsleven; er zijn diverse sportverenigingen en er worden het hele jaar door tal van activiteiten georganiseerd. Liever shoppen in de stad? Dan rij je in no-time naar Alkmaar, Heerhugowaard of Hoorn.

Gemeente Opmeer bestaat in zijn huidige vorm (sinds 1979) uit verschillende dorpen: Opmeer, Hoogwoud, Aarstwoud, De Weere, Gouwe, Spanbroek, Wadway en Zandwerven.

Aankoop Award NVM 2020 Van ’t Riet De-Makelaar: winnaar Aankoop Award 2020 – NVM Noord-Holland Noord!

Onze expertise

Woning kopen met aankoopbegeleiding - Huissleutel in ene hand, huisje in andere

Huis kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe woning in de regio’s Heerhugowaard, Alkmaar of Hoorn? Dankzij onze lokale kennis en de jarenlange ervaring van onze makelaars kunnen we je goed begeleiden bij het kopen van je volgende woning.

Meer over een huis kopen

Woning verkopen - woningbord verkocht

Huis verkopen

Het verkopen van een huis is een grote stap waar we je graag bij helpen. Door de juiste begeleiding, de juiste verkoopstrategie en de juiste vaststelling van de vraagprijs behaal je samen met Van ’t Riet De-Makelaar altijd het beste resultaat.

Meer over het verkopen van een huis

je woning deskundig laten taxeren

Taxaties

Bij de verkoop van een woning wil je weten wat de marktwaarde van de woning is, zodat je een vraagprijs kunt vaststellen. Maar ook als je je hypotheek wil oversluiten of die wil uitbreiden om te verbouwen heb je een taxatie nodig.

Meer over taxaties