Jouw makelaar in Alkmaar

Header Alkmaar - logo stad, De Waag

Jouw makelaar in Alkmaar

Wil je graag een woning kopen of verkopen in Alkmaar? Neem dan eens contact op met Van ’t Riet De-Makelaar! Onze ervaren makelaars werken al jaren in de regio’s Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn en komen zelf ook uit de buurt; met onze kennis en kunde ben je dus verzekerd van een snelle aan- of verkoop!

Alkmaar in het kort

Ondanks haar leeftijd (Alkmaar werd gesticht rond de 10e eeuw en heeft sinds 1254 stadsrechten) is Alkmaar een moderne stad met een sfeervol, historisch centrum voorzien van maar liefst 399 rijksmonumenten. Het heeft 2 stations (Alkmaar en Alkmaar-Noord, beide recent gemoderniseerd), een bioscoop, diverse sportcentra en zwembaden, scholen, religieuze huizen, molens, musea en een eigen voetbalstadion. In de omgeving worden jaarlijks diverse evenementen georganiseerd voor jong en oud, voor dance fans, culinaire toeristen of kunstliefhebbers; in Alkmaar is altijd wat te beleven. Liever in alle rust genieten van de natuur? Ook dan stelt Alkmaar en omgeving je niet teleur!

Daarom Van ’t Riet De-Makelaar: onze klanten beoordelen ons met een 9.4! klantbeoordeling Funda 9.4

Onze expertise

Woning kopen met aankoopbegeleiding - Huissleutel in ene hand, huisje in andere

Huis kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe woning in de regio’s Heerhugowaard, Alkmaar of Hoorn? Dankzij onze lokale kennis en de jarenlange ervaring van onze makelaars kunnen we je goed begeleiden bij het kopen van je volgende woning.

Meer over het kopen van een huis

Woning verkopen - woningbord verkocht

Huis verkopen

Het verkopen van een huis is een grote stap waar we je graag bij helpen. Door de juiste begeleiding, de juiste verkoopstrategie en de juiste vaststelling van de vraagprijs behaal je samen met Van ’t Riet De-Makelaar altijd het beste resultaat.

Meer over het verkopen van een huis

je woning deskundig laten taxeren

Taxaties

Bij de verkoop van een woning wil je weten wat de marktwaarde van de woning is, zodat je een vraagprijs kunt vaststellen. Maar ook als je je hypotheek wil oversluiten of die wil uitbreiden om te verbouwen heb je een taxatie nodig.

Meer over taxaties