Hoorn

Header Hoorn - haven, logo Hoorn

Welkom in Hoorn

Wil je graag een woning kopen of verkopen in Hoorn? Neem dan eens contact op met Van ’t Riet De-Makelaar! Onze ervaren makelaars werken al jaren in de regio’s Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn en komen zelf ook uit de buurt; met onze kennis en kunde ben je dus verzekerd van een snelle aan- of verkoop!

Hoorn in het kort

Hoorn is een sfeervolle stad met veel monumenten en een leuk winkelgebied. De stad heeft twee treinstations (Hoorn en Hoorn Kersenboogerd), een bioscoop, diverse sportcentra, zwembaden en een historische haven, meerdere musea, scholen en monumenten. Er valt van alles te doen! Geen behoefte aan de stad? Geen probleem! Door de ligging van de stad vlakbij het IJsselmeer zijn er verschillende soorten watersport in de omgeving beoefenen.

Aankoop Award NVM 2020 Van ’t Riet De-Makelaar: winnaar Aankoop Award 2020 – NVM Noord-Holland Noord!

Onze expertise

Woning kopen - Huissleutel

Huis kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe woning in de regio’s Heerhugowaard, Alkmaar of Hoorn? Dankzij onze lokale kennis en de jarenlange ervaring van onze makelaars kunnen we je goed begeleiding bij het kopen van je volgende woning.

Woning verkopen - woningbord verkocht

Huis verkopen

Het verkopen van een huis is een grote stap waar we je graag bij helpen. Door de juiste begeleiding, de juiste verkoopstrategie en de juiste vaststelling van de vraagprijs behaal je samen met Van ’t Riet De-Makelaar altijd het beste resultaat.

Taxaties

Taxaties

Bij de verkoop van een woning wil je weten wat de marktwaarde van de woning is, zodat je een vraagprijs kunt vaststellen. Maar ook als je je hypotheek wil oversluiten of die wil uitbreiden om te verbouwen heb je een taxatie nodig.