Heerhugowaard

Header Heerhugowaard

Welkom in Heerhugowaard

Wil je graag een woning kopen of verkopen in Heerhugowaard? Neem dan eens contact op met Van ’t Riet De-Makelaar! Onze ervaren makelaars werken al jaren in de regio’s Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn en komen zelf ook uit de buurt; met onze kennis en kunde ben je dus verzekerd van een snelle aan- of verkoop!

Heerhugowaard in het kort

Heerhugowaard heeft een moderne uitstraling me een groen randje. Zo vind je hier bijvoorbeeld het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland, goed uitgeruste restaurants en terrassen maar ook een bowling, bioscoop en modern theater.

Ondanks al zijn moderne voorzieningen wordt Heerhugowaard omgeven door weilanden, rietkragen en een kilometerslange hoge ringdijk. Dit is een goed vertrekpunt om een mooie wandel- of fietstocht te maken. Via de Stolpenroute kan je een fietstocht maken langs monumentale oude stolpboerderijen. Ook in het park van Luna is het goed vertoeven. Hier zijn diverse recreatiemogelijkheden zoals zwemmen, varen, waterskiën in het meer of lekker op het strand liggen, wandelen, fietsen, mountainbiken, skeeleren in het park.

Aankoop Award NVM 2020 Van ’t Riet De-Makelaar: winnaar Aankoop Award 2020 – NVM Noord-Holland Noord!

Onze expertise

Woning kopen - Huissleutel

Huis kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe woning in de regio’s Heerhugowaard, Alkmaar of Hoorn? Dankzij onze lokale kennis en de jarenlange ervaring van onze makelaars kunnen we je goed begeleiding bij het kopen van je volgende woning.

Woning verkopen - woningbord verkocht

Huis verkopen

Het verkopen van een huis is een grote stap waar we je graag bij helpen. Door de juiste begeleiding, de juiste verkoopstrategie en de juiste vaststelling van de vraagprijs behaal je samen met Van ’t Riet De-Makelaar altijd het beste resultaat.

Taxaties

Taxaties

Bij de verkoop van een woning wil je weten wat de marktwaarde van de woning is, zodat je een vraagprijs kunt vaststellen. Maar ook als je je hypotheek wil oversluiten of die wil uitbreiden om te verbouwen heb je een taxatie nodig.