Jouw makelaar in Koggenland

Header Koggenland - regenboog boven Obdam

Welkom in gemeente Koggenland

Wil je graag een woning kopen of verkopen in de gemeente Koggenland? Neem dan eens contact op met Van ’t Riet De-Makelaar! Onze ervaren makelaars werken al jaren in Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn en de regio’s er omheen. We komen zelf ook uit de buurt; met onze kennis en kunde ben je dus verzekerd van een snelle aan- of verkoop!

Gemeente Koggenland in het kort

Wil je landelijk wonen maar toch van alle gemakken zijn voorzien? Dan zit je goed in gemeente Koggenland! In deze gemeente zijn verschillende sfeervolle dorpen te vinden waar je nog betaalbaar kan wonen. Daarnaast is er in de gemeente genoeg te doen; er zijn diverse sportverenigingen en er worden het hele jaar door tal van activiteiten georganiseerd. Liever shoppen in de stad? Dan rij je in een mum van tijd naar Alkmaar, Heerhugowaard of Hoorn.

Gemeente Koggenland bestaat uit verschillende dorpen en gehuchten; Avenhorn, Berkhout, Bobeldijk, De Goorn, Grosthuizen, Hensbroek, Obdam, Oostmijzen, Oudendijk, Rustenburg, Scharwoude, Spierdijk, Ursem, Wogmeer, Zuid-Spierdijk en Zuidermeer.

Aankoop Award NVM 2020 Van ’t Riet De-Makelaar: winnaar Aankoop Award 2020 – NVM Noord-Holland Noord!

Onze expertise

Woning kopen met aankoopbegeleiding - Huissleutel in ene hand, huisje in andere

Huis kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe woning in de regio’s Heerhugowaard, Alkmaar of Hoorn? Dankzij onze lokale kennis en de jarenlange ervaring van onze makelaars kunnen we je goed begeleiden bij het kopen van je volgende woning.

Meer over een huis kopen

Woning verkopen - woningbord verkocht

Huis verkopen

Het verkopen van een huis is een grote stap waar we je graag bij helpen. Door de juiste begeleiding, de juiste verkoopstrategie en de juiste vaststelling van de vraagprijs behaal je samen met Van ’t Riet De-Makelaar altijd het beste resultaat.

Meer over het verkopen van een huis

je woning deskundig laten taxeren

Taxaties

Bij de verkoop van een woning wil je weten wat de marktwaarde van de woning is, zodat je een vraagprijs kunt vaststellen. Maar ook als je je hypotheek wil oversluiten of die wil uitbreiden om te verbouwen heb je een taxatie nodig.

Meer over taxaties