Goed begin van het nieuwe jaar

Team Van 't Riet De-Makelaar met vuurwerk achtergrond

Nieuwe start, nieuwe woning

Het nieuwe jaar is een goed moment voor een nieuwe start in je leven. Een nieuw begin, met een nieuwe, eigen woning bijvoorbeeld, waar jullie samen of waar jij zelf mooie nieuwe herinneringen kan maken. Maar een nieuwe woning kopen is makkelijker gezegd dan gedaan. Neem daarom eens contact op met de specialisten van Van ’t Riet De-Makelaar; zij helpen je graag verder met het vinden en kopen van de juiste woning.

Klantbeoordeling - 9,4vrouw leunt op haar verhuisdoos, tussen andere verhuisdozen

Goed begin van het nieuwe jaar

Klaar voor een frisse start in het nieuwe jaar? Neem direct contact op met onze specialisten, dan gaan we samen op zoek naar jouw ideale droomwoning!Daarom Van ’t Riet De-Makelaar

Een woning kopen doe je met een makelaar die je kan vertrouwen. Daarom garanderen wij:

  • Jarenlange expertise;
  • Volledig onafhankelijk advies;
  • Korte lijnen met een vast contactpersoon;
  • Scherpe, vaste tarieven;
  • Betrokken, deskundig, no-nonsense!
  • Lokale bekendheid in Heerhugowaard, Alkmaar, Hoorn en alles daartussen

Onze makelaarsdiensten

Woning kopen met aankoopbegeleiding - Huissleutel in ene hand, huisje in andere

Huis kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe woning in Heerhugowaard, Alkmaar en omgeving? Dankzij onze lokale kennis en de jarenlange ervaring van onze gecertificeerde makelaars kunnen we je goed begeleiden bij het kopen van je volgende woning!

Woning verkopen - woningbord verkocht

Huis verkopen

Het verkopen van een huis is een grote stap waar we je graag bij helpen. Door de juiste begeleiding, de juiste verkoopstrategie en de juiste vaststelling van de vraagprijs behaal je samen met Van ’t Riet De-Makelaar altijd het beste resultaat.

je woning deskundig laten taxeren

Taxaties

Bij de verkoop van een woning wil je weten wat de marktwaarde van je huis is, zodat je een vraagprijs kunt vaststellen. Maar ook als je je hypotheek wil uitbreiden om te verbouwen of als je je hypotheek wil oversluiten heb je een taxatie nodig.

Jarenlang ervaring

Van ’t Riet De-Makelaar helpt je al sinds 2010 graag met het vinden van je droomwoning of het verkopen van je oude huis. Onze resultaatgerichte aanpak en persoonlijke begeleiding helpen jou snel naar een succesvolle aan- of verkoop!

Ook met het taxeren van woningen in Dijk en Waard en omgeving hebben wij al jarenlang ervaring. Heb je nog vragen over onze werkwijze of wil je persoonlijk met ons in gesprek? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Wat anderen zeggen

Het contact was altijd heel direct en zeer vriendelijk. Verder ook uitermate deskundig en men was altijd bereikbaar.

Van begin tot eind zeer goede adviezen en begeleiding in de aankoop. Een heel toegankelijk en vriendelijk bedrijf dat voor de klant klaarstaat.

Bekijk alle reviews

Ondertussen bij de makelaars…